(VIDEO) Uprava Partizana ima poruku za Grobare pred evroligaški derbi sa Zvezdom: Ljubav, a ne revanšizam 1p;foto: Srdjan Stevanovic

Koašrkaši dva najveća srpska kluba igraju 8. decembra prvi međusobni meč u elitnom takmičenju obve sezone.

Osim borbe „na krv i nož“ na terenu , kako to već biva u duelima crno-belih i crveno-belih gde god da se sretnu, ova utakmica biće prilika i za novu epizodu navijačkog neprijateljstva. Što međusobnog što u odnosu na rivalsku ekipu, jer smo se toliko toga nagledali na večitim derbijima u bliskoj i daljoj prošlosti.

Partizanov predsednik Ostoja Mijailović i njegovi saradnici iz uprave pokušavaju da stanu na put ovoj drugoj, nus pojavi, pa je tim povodom na Tviter nalogu kluba iz Humske danas osvanuo video, posvećen Grobarima.

Uz odgovarajući propratni tekst u objavi „Zašto kada su oni gađali nas…bacali to,to i to, vikali nam to, to i to“ – Svako može da pronađe opravdanje zbog kog u četvrtak neće navijati sportski! Ali to LUDILO JEDNOM MORA DA STANE! Pokaži da te pokreće ljubav, a ne gnev! Nema revanšizma! Samo za KK Partizan“.

Još kada bi ih huligani među navijačima jednom poslušali, pa da makar jednom ne slušamo topovske udare, ne gledamo kišu sistnih predmeta u pravcu parketa, ne brojimo petarde i baklje… u „Štark areni“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari