Vlada Srbije: Odbojkašicama za osvojenu zlatnu medalju po 20.000 evra

Ostavite komentar


  1. Republika Srbija nagradjuje svoje najbolje,vlada je tu višak a i nisu njene pare već Narodne.

    1. Sram da bude I one koji te pare daju I one koji ih primaju. Bolje ih utrosite na sredjivanje bolnica, makar kupatila I toaleta, o drugom da ne pricamo.

  2. Znači tu odoše mojih 20 hiljada evra koje sam trebao da dobijem kao penziju od 2015 do sada ali je Vučić izmenio zakon pa sam ostao nezaposlen bez primanja

    Pa i nije mi žao jer se ove devojke tako bacaju po parketu skaču žrtvuju za boje Srbije kao niko u vladi ili predsedništvu Srbije

  3. Ajde nagrade da i prihvatim, daju to i drugi mada ne ovoliko (Hrvatska max 12.000 evra), ali penzije od 40.g od 1500 evra, tri pros plate, to niko na svetu ne daje. Da zaradi ovu nagradu med sestra treba da radi 15 godina, kao da ce sportisti da nas lece!!!

  4. Razumem nagrade sportistima, ali tu je i milion Drvaru, a skoro i pre skoro je Didik dobijao po koji milion.Zasto tamo toliko kada su oni samostalni?Da li je to iz kasice od ukradenih penzija?AV se pistolji od tudjih para i usput vodi dete na obuku(politicku).Ima li kraja ovom idiotluku?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.