Vranjanci domaćini finalistima Kupa Srbije u Futsalu 1Foto: Vojkan Ristić/Danas

Klub malog fudbala Vranje sutra je domaćin finalistima Kupa Srbije u Futsalu, ekipama Novog Pazara i Loznice koji će igrati u za pehar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) u Sportskoj hali u ovom gradu.

I pored činjenice da nisu izborili plasman u finale Futsal Kupa Srbije, Vranjanci se nisu odrekli ranije prihvaćenog domaćinstva i organizacije završne utakmice.

-Nama je čast da ugostimo naše sportske prijatelje iz Novog Pazara i Loznice i da budemo uzorni domaćini jednog sportskog događaja od nacionalnog značaja posle više godina – kaže za portal Danasa Goran Jović, trener domaće ekipe.

On navodi da je ovo samo „nominacija“ KMF Vranja i grada za organizaciju nekog od mečeva reprezentacije Srbije u narednom periodu, jer za to po njegovom mišljenju u Vranju postoje svi uslovi.

-Na nama je da budemo vrhunski domaćini, i da čelnicima FSS pokažemo našu sportsku kulturu i spremnost da u narednom periodu ugostimo i reprezentaciju u Futsalu, ali i u drugim sportovima – naglašava Jović.

Danas u Vranje stižu ekipe finalista kao i više zvaničknika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), a uređuje se i parket u Sportskoj hali u Vranju za sutrašnji finalni spektakl.

Kako je najavljeno učesnike finala primiće i Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, a predviđeno je i nekoliko konferencija za medije koji će pratiti ovaj događaj.

U direktnom prenosu, meč iz Vranja moći će da prate i gledaoci Sportskog kanala Arena sport. Očekuje se i dolazak većeg broja navijača iz Novog Pazara i Loznice. Domaća publika koja tradicionalno u velikom broju prati mečeve KMF Vranje, posle dužeg vremena biće u prilici da vidi još jedan sportski spektakl.

Utakmica u Vranju igra se sutra, s početkom u 19 časova, a ulaz je besplatan. Kapacitet Sportske hale u Vranju je oko 4.000 gledalaca.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari