Zadovoljan sam pripremama, Natho se vratio u staru formu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana pobedili su Dinamo iz Batumija sa 3:1 (2:1) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak prolećnog dela prvenstva. Na meču koji je odigran u turskom letovalištu Beleku golove za „crno-bele“ postigli su Terzić u 37, Rikardo u 44. i Milovanović u 84. minutu, dok je strelac jedinog pogotka za tim iz Gruzije bio Mamučašvili u 5. minutu.

Po završetku utakmice trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegov tim prikazao dobru partiju u duelu sa Dinamom.

„Na meču protiv Dinama odmorili smo Kvinsija, Lazara Markovića i još neke igrače. Zadovoljan sam. Ovo je bila kao utakmica kvalifikacija za Ligu konferencija. Zadovoljan sam mladim igračima, dok je Natho imao dve asistencije“, rekao je trener kluba iz Humske.

Na pripremama u Beleku crno-beli su savladali i Tikveš (2:1), dok su izgubili od Bašakšehira (1:0) i moskovskog Dinama (2:1).

„Zadovoljan sam pripremama, imali smo dobre protivnike. Svaka utakmica nam je nešto novo donosila“, dodao je Stanojević po završetku meča sa Gruzijcima.

Partizan se u nedelju vraća u Beograd, gde će trenirati do prvog meča u nastavku Superlige Srbije, koji igra 12. februara (14.30) protiv Radničkog u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari