Zašto Srbija godinama nije proizvela ni levog ni desnog beka?

Kad nema sistema, nema ni igrača

Ostavite komentar


  1. Vlado,visim tvoje fudbalsko znanje je vrlo oskudno.Da si postavio pitanje „zasto Srbija u zadnjij 30 godina nije napravila MAJSTORA“ ker da jeste.bilo bi i bekova a sto je jos vaznije i stopeta.Fidbal je vestina i sve polazi odatle.A.moje skromno misljenje je da majstora nema jer se deca ne igraju na ulici pa nema ni fuce na „cetiro cigle“ bez.cega nema.proizvodnje igraca.

  2. fudbalski treneri nemaju strucne skole gde u Srbiji mogu da se edukuju na visem nivou…………..FSS bi trebalo da stipendira nekoliko trenera u Nemackoj, Spaniji, Italiji, Engleskoj…….da u nasoj zemlji ima igraca univerzalaca kao Kimih, Alaba, Milner, Fernandez, Maskerano……….

  3. Kad god smo otisli na neko prvenstvo najgori smo fudbal igrali ma nismo ga ni igrali. Javnost ih dize u nebesa,nerealna ocekivanja,oni tamo ne mogu da se sastave znaci muka za gledanje i zato ne pisite o nasem tzv.fudbalu ima vaznijih vesti.

  4. Zato što sportski novinari, komentatori, veličaju po nečijem nalogu fudbalere koji su u stvarnim okvirima samo običan prosek.

  5. „Zašto Srbija godinama nije proizvela ni levog ni desnog beka?“
    Zato što svetski fudbal za Mesije i Ronalde traži trocifreno obeštećenje, a za odbrambene dajbože i dvocifreno.
    Ne isplati se.

  6. Pravk razlog je da je fudbal ogledalo države. Kako funkcioniše država u svakom pogkedu (dno dna) tako i fudbal.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.