Zvezdan Terzić: Nedostatak sreće i sudijske greške

Ostavite komentar


  1. Tužna slika na sto načina ..direktor sa poternice, kvazi nabedjeni trener, koji se uči poslu u Zvezdi i na Zvezdi, nejveći igrački promašaj Zvezde svih vremena zvani Mrkela zec i stariji gospodin koji ni sam ne zna zašto je tu..Tužni skup ekipe plača, koja pokriva vladare iz senke ili bolje reći dna, zbog koje od Zvezde odavno nisu ostali ni dugmići. I da, igrači zaista nisu krivi, jednostavno im tu nije mesto..

  2. Voleo bi na ovoj slici videti Jugovića, Vidića,Džajića,Prosinečkog,Piksija,Savićevića..Do tada zamene ova tkz.Zvezda nije Zvezda.Da li neko zna zašto u Zvezdi odavno nema mesta za istinske legende?..Mafija i političari-napolje, Legende u Zvezdu..eto vam transparent za Sever

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.