Crna Gora: Ograničeno emitovanje programa TV Happy i Pink M

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Bravo majstori ! Kamo sreće da se i kod nas to smeće skloni sa ekrana ovo vi za kratko vreme postala normalna država i nebi se trovale dolazeće generacije.

  2. Bravo braco, predlazem da zabranite sve vjesti iz Srbistana. Vjerni crnogorski albanac.

  3. Kamo sreće da je i zbog toga što je program toliko primitivan i zaglupljujuć, a ne samo jer „se promoviše mržnja, netrpeljivost i diskriminacija prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti“.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Kina smenjuje SAD kao najveću supersilu? 7

Kina smenjuje SAD kao najveću supersilu?

Povlačenjem američkih snaga iz Avganistana i uspostavljanjem bezbednosnog pakta za zonu Indo-Pacifika sa Australijom i Ujedinjenim Kraljevstvom američki predsednik Džozef Bajden je u najmanju ruku pripremio teren da se usredsredi na svoj veliki spoljnopolitički izazov – sistematsko rivalstvo s Kinom, piše u analizi Gardijana.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.