Ilon Mask težak 230 milijardi dolara, koliko Gejts i Bafet zajedno

Ostavite komentar

  1. I kao Gejts i Bafet ništa nikada nije pružio čovečanstvu. Zašto su najbogatiji medju nama najveći paraziti?

  2. covek je genije! prodaje plasticne automobile po ceni najluksuznijih, prezivljava na hipsteraju, a najvecu lovu drma na kriptovalutama, obzirom na to da je broj jedan influenser u tom smislu. spojio glupo i korisno, da parafraziram postojeci izraz, glupost kod ljudi i korist za sebe.

  3. Sta ce normalnom čoveku toliko para,za sta,šta da kupi čemu da se obraduje???meni je savršeno sa recimo 500 evra mesečno …..

  4. @sasa
    Zavist, zavist. Ako vec nazivas ljude glupim, mogao bi da razmislis o tome sta si napisao. Prodaje plasticne automobile, da vazi. Najvecu lovu zgrce od kripto valuta, kolko si ne informisan, to je zalosno. On je doge coin promovisao radi sprdnje i vise kao social experiment ner je doge coin meme coin stvoren za tom namerom da ismeva kripto valute, i to radi zadnjih godinu dana. Sedi jedan.

  5. Koliko su teski oni koji se ne nalaze na Forbsovoj listi, a koji ustvari placaju ove??

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

6. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.