„El Loko“ je mešavina Borisa Džonsona i lutke ubice Čakija: Ko je Havijer Milei, novi predsednik Argentine?

Ostavite komentar


  1. Čovek nema veze sa politikom desnice niti bilo kakvim vrednostima koje desnica zastupa. Ali zapadnim neoliberalnim protuvama odgovara da ovakve idiotske i potpuno netačne etikete stavljaju ovom friku, ne bi li još više ispirali mozak narodu svojim potpuno nenormlanim vrednostima. A ovaj frik je zapravo potpuno deo neoliberalne slike i njen proizvod.

  2. Desničar ali za malo, samo u to neupućeni mogu da poveruju. Dolarizacija i prekidanje veza sa Kinom i Brazilom. Dakle ubačeni neoliberalni element od strane američke elite.

  3. Samo u Srbiji ljudi koji vole kinu, komunizam, jaku državu i ekologiju mogu da se zovu „desničari“. Svugde u svetu, pa i u Argentini, se takvi zovu levičari i marksisti. Desnica mora biti kapitalistička i libertarijanska ili nije desnica.

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.