Osumnjičenom za napad na Srbina iz Hrvatske 30 dana istražnog zatvora

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Hrvatska mora odlucno da pokaze da je ozbiljna drzava koja nece dozvoliti nasilje na nacionalnoj osnovi. To ko je kome ubio ćaću, đeda, ujaka ili sogora ne moze biti vecno pitanje zbog koga cemo se svetiti potpuno neduznim ljudima. Ovaj nepromisljeni covek koji je dozvolio da ga vode lose emocije zbog cega je nacinio ovakvo delo bi sada sigurno vise voleo da je sa svojom porodicom ili da sa svojim prijateljima stavi nesto na gradele uz ladno pivo, nego da sedi u istraznom zatvoru sa najgorim olosem iz sveta kriminala. To da ce biti udaljen sa posla iz drzavne sluzbe je tek nesreca koja se tesko moze prihvatiti u tim godinama i u zemlji koja ne obiluje viskom pozicija u drzavnoj sluzbi. Vestina diplomatije i politike kao njene mladje seste je u tome da i u najstresnijim izazovima ostanete mirni i stalozeni u razgovoru. Ko prvi pukne i krene sa uvredama, teskim recima ili nasiljem je unapred izgubio. U kontaktu sa ljudima treba biti i politicar i diplomata.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

22. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.