“Ozbiljna senzacija i hit na mrežama”: Jutarnji list ismeva Vučića zbog novog predizbornog spota 1Foto: EPA-EFE/HUNGARIAN PM'S PRESS OFFICE

Za nešto manje od mesec dana u Srbiji se održavaju vanredni izbori, a predsednik Aleksandar Vučić žestoko je u kampanji.

Na društvenim mrežama već danima objavljuje predizbore videe, koji su jedan bolji od drugog, a poslednji u nizu ozbiljna je senzacija, piše Jutarnji list.

Naime, Vučić dolazi u stan mlade porodice Stanković u Leskovcu, i predaje veliki buket cveća gospođi Branki, koja mu otvara vrata. A onda počinje iznuđeni razgovor u kome im Vučić kaže – Lepo je ovde. Bio sam izuzetno srećan kada sam čuo da ostajete u Srbiji.

Gospodin Saša mu se tada požalio da je bio na razgovoru u Nemačkoj. „Bilo je to na naš Božić, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Ali, hvala Bogu, otvorile su se nove prilike u gradu“, kaže mu Saša i dodaje da radi kao inženjer.

Vučić: Da li je to bar pristojna plata

„Da li je to bar pristojna plata“, zabrinuto ga pita Vučić, na šta gospodin odgovara da zarađuje dovoljno za pristojan život.

„Za mene, tvoja kuća, tvoja porodica, tvoj život, sve je ono za šta smo se borili. Tako da sam veoma zadovoljan što ste ovde i što možete planirati da proširite i svoju porodicu. Hvala vam što ste dali snagu i energiju za našu zemlju, to je za nas najveća pobeda“, poručuje im Vučić.

Ali da biste dobili potpunu sliku, predlažemo da svakako pogledate video.

Predizborni spot ekspresno se prošitio društvenim mrežama, a komentari su urnebesni.

– Ovaj lik izgleda i zvuči kao deep fake.

– Sat mu skuplji od njihovog stana.

– Božemeprosti, meni tako da dođe na vrata, mahinalno bih ih zalupila…

– Znači počeo je i u stanove upadati.

– Mene stiglo susramlje.

– Samo je onaj izlazak iz frižidera lošiji marketing od ovog.

“Ozbiljna senzacija i hit na mrežama”: Jutarnji list ismeva Vučića zbog novog predizbornog spota 2
foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

– Sve djeluje spontano i prirodno kao plastično voće i cvijeće na stolu.

– Sramota me je gledati ovu patetičnu baljezgariju, neki su od komentara koje su građani Srbije objavili ispod videa na Twitteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari