Komšić: Ukoliko Dodik pocepa pravosuđe i formira VSR sukob je izvestan

Predsedavajući Predsedništva BiH za Danas

Ostavite komentar

 1. Komšić sebe pokušava da stavi u poziciju vlasnika BiH, presudjujući i preteći ratom Srbima.

 2. Ko želi rat i stvara nemire na Balkanu u kući mu da Bog da bio! Prokleti političari – svi redom. Malo vam je pljačke bilo nego bi ponovo sve još jednim ratom pokrili.

 3. Komšiću,nije politika za tebe.Nemaš ti taj šlif.Najpametniji si kad ćutiš(šutiš).
  Jadna država gdje su tri kaktusa članovi predsjedništva.Pa,dobro nam i ide..

 4. Samo se vi skinite sa grbače ovom narodu i Komšić i Dodik i Čović i Izetbegović,a narod će se lako dogovoriti.Već 30 godina trujete ovaj narod vašom retorikom,huškate jedne na druge, samo da sebe održite na vlasti.Šta ste uradili da ovaj napaćenom narod počne normalno da živi?
  Sram vas bilo.

 5. Ti si spreman da ratujes protiv srba i hrvata tako ti je naredila zena i bakir inace bosnjaci nece glasati za tebe

 6. Zašto vjerovati vojniku takozvane armije bih, koji je ratovao protiv Srba, i pušku zamjenio politikom i u miru nastavio ratovati protiv Srba? Zašto vjerovati čovjeku koji je otvoreno izjavio da mu je cilj ukloniti Srpsku zastavu ispred kancelarije člana predsjdništva BiH koji predstavlja RS? Po mom ličnom mišljenju tom izjavom je otvoreno rekao da želi i da mu je cilj ukloniti Srbe iz BiH. Zašto takvom čovjeku vjerovati da mu je cilj mir. I BiH jednaka za sve njene građane. Malo apsurdno zar ne?

 7. Šta ima Dodik da ga cepa kad je pocepano ustavom? I što da ne formira vojsku koju takođe imaju u ustavu, pogotovo što ekstremisti kao ovaj Komšić nonstop prete ratom?

 8. Da su u Bosni svi ko Stanivuković , nebi niko rat pominjao , nego bi se gledalo da se dobro živi i u slozi , ko nekad !

 9. Dodik se nakrao i sad bi da zapali sve i uništi dokaze, a on će lepo da se smesti u svoju vilu b BG-u. To je isto kao kad pljačkaši ojade banku, a onda zapale vozilo kojim su pobegli sa mesta zločina.

 10. Komsica pod hitno treba odvesti u psihijatrisku bolnicu negdje dole u siroki brijeg ,Citluk itd ako dodje nek ratuje

Ostavite komentar

Region

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.