Komšić: Vučić ne može spasiti Dodika sankcija

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Meni je iznad svega postao interesantan stav velike britanije, U svojoj divnoj knjizi JUTRA SA LEUTARA, Jovan Dučić negativno opisuje ENGLEZE i izgleda da je stvarno tako.. Taj deo V.Britanije se drži politike osnivača njihove konzrvativne stranke i konstantno podržava istorijske iluzije i gubitnike tipa austrougarske, turske, albanije itd. Zaista jedan nazadni element u sopstvenoj državi koji bi i na evropskoj ali i na svetskoj sceni da i dalje gasi svetlo čekićem. WHA HAE !!!

  2. Zašto toliko priče, kad smo i pored silnog uvijanja i zavijanja shvatili još na početku izjave šta je pisac hteo da kaže: Ako Hrvatima dozvolite da izaberu svog pravog predstavnika u Predsedništvo BiH i bošnjačka strana ne bude imala 2 predstavnika u tom tročlanom telu, majorizacije bošnjaka neće više biti moguća i Bosna kakvu su oni zamislili će propasti. NATO pomagaj, ne daj me, Rusi dolaze, samo što nisu !!!

  3. AV i Dodik sprovode Šešeljevu i Karadjićevu politiku ujedinjenja svih Srba. Jedan igra ulogu dobrog, a drugi lošeg policajca,

  4. Svaki sluga ima svoju tajnu! Dodik ne zeli da bude sluga i brani svoje dostojanstvo! Netrpeljivost i ubijanje dovelo je bosnu na podelu a sad bi da drzimo lekcije sa strancima!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Region

Krivokapić: Da proverimo narodnu volju još jednom, Abazović je izdao 7

Krivokapić: Da proverimo narodnu volju još jednom, Abazović je izdao

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je večeras da je potrebno da građani još jedno iskažu svoju volju na vanrednim parlamentarnim izborima, "ako već svi pričamo o njoj", umesto da se formira manjinska vlada, navodeći da je predlog lidera URA i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića "izdaja" te volje.

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.