Trivić: Mogu da pobedim Dodika na izborima 2. oktobra

  Ostavite komentar

  Region

  INTERVJU Daniel Smit: Vučić mora da shvati da priznanje nezavisnosti Kosova nije stvar kompromisa, već priznanje realnosti 10

  INTERVJU Daniel Smit: Vučić mora da shvati da priznanje nezavisnosti Kosova nije stvar kompromisa, već priznanje realnosti

  -Pojačane su aktivnosti Rusije na destabilizaciji Balkana, o čemu najbolje govori prisustvo Vagner plaćenika i formacije “Noćni vukovi” na barikadama koje su strukture Srbije bile postavile po Vučićevom nalogu na severu Kosova, kaže u razgovoru za Danas Daniel Smit, nezavisni stručnjak za međunarodne odnose i bezbednost sa fokusom na zemlje Zapadnog Balkana.

  Naslovna strana

  1. februar 2023.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Marko Nastić, di džej

  Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.