Stoltenberg: EU ne može da se štiti sama bez SAD i NATO

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Klasicna kako se to kaze kada se stiti neko napotrebno , gde Vi vidite neprijatelje svih evropskih drzava, pustite evropske drzave same sebima, a EU iz Brisela i NATO hvala dovidjenja.Kada ce drzave iz Evrope da progledaju ?. Opet im SAD diktirajau sve , sve se vratilo na staro .

  2. Doktrina NATO: Ja cu da te stitim od nevidljivog, smao meni znanog neprijatelja a nekada cu i sama da ga namestim da bude uverljivije , cisto da se ne posumnja a kada dodju moji interesi za ostvarivanje mojih ciljeva e onda ce sve da leti na Evropske drzave .
    Nema neprijatelja drzavama Evrope sem ako ga ovi koji insistiraju na neprijateljima ne proizvedu svojim nezakonitim ponasanjem . Shvati Evropo vec jednom.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

27. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.