Zelenski pozvao strane državljane da se pridruže ratu protiv Rusije

Ostavite komentar

  1. Kaze „sve prijatelje mira i demokratije poziva da ratuju protiv Rusije“koja kontradiktornost.Cuje li ovaj sebe sta govori!Boze oprosti!

  2. Kako to da od cijele ukrajine samo ovaj covjek se javlja ? Ni 1 general .ni 1 ministar .ni 1 savjetnik. Samo on i sve radi samo on ?? Znaci uistinu problem je ono drugo … Nametnuta vlada …

  3. @bubu, Maloumnost je teska, ostrascenost jos veca glupost. Vojska mu je nikakva, nacisti i strani placenici su napadali koga su stigli pre svega Ruske gradjane. Ukrajina je ukinula za trecinu stanovnistva materinji jezik. Ti koji su napali kako kazes Milosevica trebalo im je da naprave bazu i da obezbede herojinski put pored toga rudna bogatstva. Ovde propao biznis sinu od senilka.

  4. Ovog treba skinuti momentalno, zbog ovakvih ginu nevini civili…
    Jos da dolazimo da te branimo usta te…

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.