Šapić obrazložio odluku o preseljenju Zoološkog vrta na novu lokaciju, govorio i o sadašnjoj lokaciji

Ostavite komentar


  1. Преместиће га као и Железнички мост. Стручњак за премештање Чучко и његов шеф могу само да сањају. Лаку ноћ им желим.

  2. Kada se planira gonola onda nikon nije briga što je Kalemegdan istorijsko i kulturno dobro, dok je sada to razlog za izmeštanje zoo vrta.
    Licemerno.

  3. Pošto se stalno pominje Berlin kao grad u kome je zoološki vrt u centru, samo mala napomena da je on površine 160 hektara i da nalazi u okviru još većeg parka (Tiergarten) površine 2.1km2.
    Kolika je površina dostupna na Kalemegdanu? Jedino da se proširi na donji grad i na parkić pored ulaza.

  4. On izgleda samo govori o premeštanjima, ali mu to traljavo ide. Šta bi sa Autobuskom stanicom – to je bila njegova prva odluka i, kako reče, od velike važnosti za Beograd. Ako to bude i oko Zoo vrta, načekaćemo se.

  5. Ko ce ispasti majmun ako se zoo vrt preseli: jel oni iz vrta ili oni van vrta?

  6. Super! Krokodili mogu da budu u rukavcu, bicemo kao Florida i Everglades! Ko bude smetao, postace uzina!

  7. Čuvajte se,Beogradjani, Gangula će ceo Beograd da Vam izmesti kako je poceo! Možda u Trst, a?

  8. Ja ne razumem ,ko je dao slobodu sacici ljudi da izmeštaju i premeštaju objekte koji su decenijama na ovim lokacijama. Postojeca lokacija zoo vrta treba da ostane ne promenjena.Ako je neko toliko bolestan da preseli vrt da bi tu zidao bilo šta drugo ,sto se ne uklapa sa Kalemegdanom, onda tanj neka odluci i sravni ceo Kalemegdan sa zemljom.Boze,oprosti im,ne znaju sta rade

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.