Forum poslovnih lidera u subotu, od 10 do 14 časova organizuje veliku volontersku akciju pod nazivom „Naš Beograd“, u kojoj će više od 250 zaposlenih iz kompanija članica Foruma biti angažovano u različitim aktivnostima.


Manifestacija će se istovremeno odvijati na sedam lokacija u Beogradu.

Na Velikom ratnom ostrvu volonteri će čistiti priobalja, u Dnevnom centru za decu sa Daunovim sindromom „Pohvala ruci“ uređivaće dvorište,u Beogradskom Šahovskom klubu „Napredak“ renoviraće prostorije, kao i u Osnovnoj školi za slepu i slabovidu decu „Dragan Kovačević“, u čemu će učestvovati i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

U Gerontološkom centru „Bežanijska kosa“ takođe će uređivati dvorište. Za decu iz Svratišta biće priređena poseta zološkom vrtu i Zvezdarskoj šumi. U Kreativno edukativnom centru za mentalno nedovoljno razvijene osobe biće organizovana edukativna radionica sa korisnicima centra o proizvodnji keksa za kućne ljubimce.

Pored velikog broja zaposlenih, među kojima će biti i direktori kompanija članica Foruma poslovnih lidera, kao i državnih zvaničnika, svoj doprinos ovoj volonterskoj akciji daće i javne ličnosti, kao i brojne institucije i organizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari