Restoran poslastičarnica Ruski car će od 15. i 16. maja organizovati Salon čokolade pod nazivom „Čokolada, moja inspiracija’’. Ova manifestacija prvi put se održava u našoj zemlji, s ciljem da postane tradicionalna. Okupiće najznačajnije proizvođače konditorskih proizvoda u Srbiji, koji će imati priliku da predstave posetiocima svoje izuzetne proizvode. Manifestacija će biti salonsko izložbenog karaktera i namenjena je širokom krugu potrošača.

Posetioci će pored komercijalnih čokolada i čokoladnih proizvoda imati priliku da prisustvuju i radionicama na temu čokolada i hedonizam, čokolada-konjak, čokolada-cigare, kao i da vide umetnička dela napravljena od čokolade.

Organizatori će najmlađe obradovati „čokoladnom kućicom“ koju će moći da pojedu, a oni stariji će moći da uživaju u čokoladnoj fontani.

Svi posetioci salona čestvovaće u nagradnoj igri, a nagrade su, naravno, čokoladne. Ova manifestacija biće prilika da se posetioci upoznaju sa istorijom nastanka čokolade, zadovoljstvima koje pruža, kao i da probaju neke nove ukuse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari