Društvene mreže: Turski radnici prete da će skočiti sa kule Beograd jer nisu dobili platu

Ostavite komentar


  1. A u Srbiji usred zlatnog doba već treći slučaj da nam stranci protestvuju zbog neprimanja plate.Pre par godina su na protest izašli radnici iz Indije koji su radili na izgradnji pruge kod Stare Pazove,pre par meseci su na protest izašli radnoci iz Vijetnama koji rade u Zrenjaninu,a sada evo i Turski radnici koji rade u Beogradu.

  2. Kakva država malo ima kula za skakanje…kuku lele.
    A kula najruznija na svetu ali stvarno…

  3. Kad malo razmislis, ovo je olicenje Srbije. Vatrometi prste, pevaljke placaju hiljade evra da pevaju, kupuju se jelke. Samo da se pokaze kako se ima para l, a u stvari nemaju da plate iste te ljude koji rade na “kulčini”.

  4. Ivan Plocic se mnoge naše ljude izvarao koje šalje u Nemacku.Firmu je otvorio u Bratislavi.

  5. Sad će komentari dušebrižnika. Sa mi je videti kako živite i od čega? Ja ne krijem da živim odlično od mita. I da mi ne odgovara da plate budu kao u Nemačkoj ako ćemo biti pravna država. Jer ovako zaradim više a i moj novac vredi više nego kad bi svi imali 2000 eura u proseku. Kao što vidite razuman čovek brine o sebi i svojoj porodici a ne o Turcima i Srbima koji su prevareni.

  6. Kada zavlada neopravdana mrznja (da li opravdana postoji?) Salju se ovakvi komentari. Vladavina prava, radni odnosi, placanje poreza je danas kvalitetnija od 2000 do pre par godina.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.