Inicijativa Ne davimo Beograd apeluje da se produži grejna sezona

Ostavite komentar


  1. Najavljuju izgradnju stadiona,fontana,gondola…Ima se ,moze se.A narod se smrzava na 6 stepeni.Koliko dana od 15. oktobra prosle godine nisu grejali stanove jer su temperature bile visoke? Najmanje tridesetak.I nikom nista,ni dinar manje za grejanje.A sad kad je hladno prave se blesavi,bas nas briga ,smrzavajte se,vas problem.Mozete da se grejete I na struju,platite I to .Obavezno nosite I poklone lekarima jer ,mi nemamo nameru da ih placamo koliko vrede.Ako vam trebaju castite ih I tako motivisite da ostanu u Srbiji..Placajte grejanje I zdravstvo dva puta ,imate dobre plate, 200 – 300 eura mesecno mozete vi sve svoje obaveze,pa I ove dodatne,sa tako velikim platama da podmirite. I radujte se sto vam gradimo stadione,fontane,gondolu ..

  2. Sram vas bilo, placamo da se smrzavamo, sada se pravite ludi a zimi cim je toplije odmah iskljucujete grejanje. Zimus da se sabere vise od mesec dana niste grejali cak ste i pre 15.aprila isjkljucili grejanje, sram da vas bude. Da li mislite na bolesne, stare, bebe, decu.. Za sta placamo cele godine grejanje..

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.