Jovanović (CLS): Sramota da građani Kaluđerice još uvek nemaju kanalizaciju

Ostavite komentar

  1. Gradjani Kaludjerice udišu najzagadjeniji vazduh u Beogradu. Da li neko misli na te gradjane ili su oni nebitni.Predsednik SO Grocka uziva u društvu SNS zarad svoje koristi.

  2. Kanalizacija je projektovana jos pre 2000 godine. Nijedna vlast to ne radi. Cak smo i finansirali asflatiranja 2005 gldine nekih ulica po ulaganju gradjana od 50 posto.

  3. Da prazna obecanja na novom putu koji je licno Vesic pustio prosle godine nema trotoare deca gaze blato a o kanalizaciji da ne pricam ulica Klenacka je nemoguca ne moze se vise ni proci ulicom jer kanalizacija pravi sve veci veci potok

  4. Kaluđerica?
    Sramota je da Umka nema kanalizaciju, starije naselje od Kaluđerice jedno 70 puta!

Ostavite komentar

Beograd

Naslovna strana

20. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.