Jovanović: Naplata autobuskih karata nije ključni razlog slabog funkcionisanja javnog prevoza

Ostavite komentar


  1. Rešenje je prosto – smanjite administraciju za 50%. Imate više botova nego vozača, mehaničara i čistača autobusa sve zajedno.

  2. Povecajte cene. Neka mesecna karta za sve bude 100 evrica ili 12000 rsd.

  3. Pa sigurno da nije. Razlog je pljačka, korupcija, stotine lezilebovića koji ne rade ništa ali koštaju, „ugrađivanje“ moćnika kako bi se naduvale cene novokupljenih vozila itd. Što veća cena od npr. konkurencije- to su veće provizije i mito onima koji odlučuju koje krševe- nepodesne za BG ulice, se MORAJU kupiti. To je to. Rešenja nema dokle god je SNS na vlasati u BG i širom Srbije.

  4. Najbolje da nista ne radite, da se sve svede na vozaca i vozilo. Nema bolje kontrole od direktne kontrole. Kao u svetu, plati i vozi se, ako te uhvate bez karte zaboli te glava. Masovno guranje ruke u dzep bez kontrole ko se vozi ko ne je promasaj.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.