Jovanović: Zašto je prioritet gradnja potpuno nove zgrade MUP na deset hektara u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Jovanoviću, nikako da skapiraš da je gradjevinarstvo naj pogodniji način za pranje novca i muljanje. Zato se toliko bespotrebnih objekata zida i ulica rekonstruiše po Beogradu.

    1. Zgradurine administracije cele Juge su u Bgdu. I sada nam je tesno? Malo? Kakva lopovska bagra…Kradu od svog naroda, krali od Juge, od Evrope,mati mila!

  2. Mislim da gradjani treba da pokušaju da spreče ovu suludu odluku vlasti.

    1. Koji gradjani ..?? Da dodju pred skupstinom i da dobiju pendrekom po glavi i ledjima.

  3. S obzirom na gomile napuštenih objekata na teritoriji i Beograda i Srbije potreba za ovim finansijskim izdatkom je apsolutno nepotrebna.A da MUP treba da ima kvalitetne centre to stoji.

  4. Zašto? Jednostavno: dva su oslonca onih koji se grčeviti bore za opsatanak u foteljama; 1. partijski mediji koji ispiraju mozak dobrom delu Srbije i 2. policija plus državni batinaši koji isteruju slobodnu misao iz tih mozgova. Slobini su bili mala beba za ove, jer je i beba porasla.

  5. Pa mamu vam kurtonsku jebem. Sto ne objavljujete komentare picke smrdljive. Pa nije rts samo problem treba vas sve zajedno spaliti da ne postojite i zabraniti delatnost kao prostituciju narednih 200 godina

  6. Megalomanske ideje kao i u Berlinu početkom 20 veka. Ludilo koje će nas skupo koštati.

    1. Neka mi neko objasni argumentovano u čemu je razlika između vlasti Aleksandra Vučića i vlasti Borisa Tadića, pa tada nije bila diktatura, a sada jeste. Ja je ne vidim. Možda ovo i jeste diktatura, ali onda je i tada bila, a nisam vas video da se bunite i pričate nebuloze, upoređujući nacističku Nemačku sa Srbijom Borisa Tadića. Ono što je merljivo, a to su ekonomski pokazatelji, sada su znatno bolji.

      1. argh,
        ili kako se već odazivaš, mnogo štošta ti ne vidiš. Ali iz aviona se vidi koliko si prozaičan, indoktriniran preko državnih medija kao SNS bot. Poistovećivanje ranije i sadašnje vlasti je krajnje podmukla ali prozaična doktrina vlasti. Ekonomski pokazatelji govore o enormnom ino zaduženju Srbije u toku vladavine ovih…………., proveri.

        1. Neverovatno je da ako neko ne vidi sve te stvari iz aviona kao ti, da je po hitnom postupku kategorisan kao sns bot, sendvicar, indoktrinirana i nisko inteligentna osoba. Aj sad svi na ulicu da skinemo vodju i uvedemo ovo jednoumlje .

      2. Razlika je u tome da je tada bilo SNS i opozicije , a sada nema ni Tadica ni opozicije. Elementarna demokratija podrazumeva da svaki pojedinac koji skupi odredjen broj potpisa moze da ucestvuje u politickom i javnom zivotu. Nikada se nije insitiralo na tome da je neophodno da budes parlamentarna stranka da bi te nacionalni mediji adekvatno ispratili.

  7. Pa neće deca da biju narod i štite zlikovce, kad ustane kuka i motika. U svakom gradu najveća bagra ode u policiju i posle par godina saradnje sa lokalnim dilerima droge, niču policijske kuće sa bazenima, tik pored njihovih saradnika. Zubima će takav debil da kolje da bi zadržao svoju poziciju.

  8. Vrtica nije bilo ni kad ste vi bili na vlasti pa ih svejedno niste gradili

  9. Uvek se javljate kad se nesto gradi,po vama najbolje bi bilo da ostanemo u srednjem veku

  10. Investicija je prioriteta radi kupovine socijalnog mira Mup-ovaca. A treba ih i nagraditi nekako, naradili su se ovih dana tukući goloruke građane. Skandal.

  11. Drzava je dota ulozila u zdravstvo, sada su na red dosli organi reda. Jedno po jedno se obnavlja.

  12. Da nam razjasni zasto mrzi policiju? Vrsi krivicna dela pa mu smetaju ili?

  13. Zasto mrzi policiju? Ocigledno covek misli da mu ona smeta u necemu.

  14. Bela knjiga sve rešava……objavi jer su vam dostavljeni svi dokazi gde se krade i pere novac…..

  15. Interesantno je da ce nova zgrada MUP a imati 4000 parking mesta. i da ce biti 3 puta visa od zgrade FDU, Ono sto je takodje sokantno je da ce imati fasade na tri ulice, i da ce po broju kancelarija biti veca od svih policijskih stanica i zgrada u Beogradu. Novac koji je potrebno oprati je ogroman, i ovaj projekat ce zarobiti i drzavni a i gradski budzet istovremeno.
    Dobra stvar je jedino sto se ovakva pljacka radi na kraju mandata, pre nego sto rulja uleti i preuzme vlast.

  16. Odavno je Srbija postala policijska država.Yaštitnici režima, a ne naroda, neguju se kao retke zveri.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.