Kako se plaća, ko može besplatno i šta ako vas uhvate „Beli“ bez karte: Sve „tajne“ novog sistema naplate karata u GSP-u

Ostavite komentar


  1. Prekinite beli da pisete velikim pocetnim slovom. Dovoljno je kretenski to ime i to sto smo pristali na Sapicevu glpost.

  2. Šta ako ti se u vožnji isprazni baterija telefona i ne možeš da ga uključiš – kako možeš dokazati da si platio kartu?

  3. Trudnice moje plati vitamine plati krvne rezultate koje nemaju u domu zdravlja plati prevoz . I planiraju sutra nesto. Sram vas bilo !!!

  4. Sta da rade oni koji nemaju mobilni i ne zele da ga imaju a zive recimo na Labudovom Brdu. Kako da dodju do prodajnog mesta? Sverc ? Sapiceve s brda s dola sklepan sistem.

  5. a ekspres obrenovac beograd …šta sa time ,,,studenti imali povlasticu i za to a sad šta ?????

  6. vidi se nezrelost ovog ,lika koji kopira svog gazdu, tako da i on hoce da bude gazda beograda, medjutim imajuci u vidu cinjenicu da su se svima nama zgadili izbori pa da ih vise ne gledamo, samo tako, ali cudi i to da mejdu njima nema nekoga ko ce da se usprotivi takvim postupcima gazde, cudi, svi cute, svi, //ovo je dno dno dna, naime uveli su to da kada se proda ,,papirnata karta,, na istoj stoji vreme prodaje i od tog vremena se racuna tih 90 min. tako da dok se eto ode do zelenog venca pa dok dodje 52, 53 tu prodje dosta vremena i ostaje putovanje guzva guzva i moze da se desi da vam u toku voznje istekne vreme kartice i eto kazne, //eto ucinak a tek sa onim brojem 11011 koji je to potez sramota sramoat svaki poziv se placa 10 i vise dinara placa, i ko ce sad da zove da priajvi pucanje cei jel to mora da plati 10 i vise dinara, ..i ko radi u tom centru ,ciji je to podmladak, gde je bio konkurs gde

  7. Da li i se planira mozda da i roditelji sa troje i vise dece imaju neke povlastice?

  8. Zaposleni u prosveti jos uvek nisu dobili mesecne karte za prevoz.

  9. Dijalizirana lica su u kategoriji onih koji placaju povlascenu cenu od 1.000 din/mesecno. Lica koja primaju naknadu za tudju negu i pomoc imaju potpuno besplatan prevoz.
    Sva dijalizirana lica se vode kao 100% invalidi i primaju stalnu naknadu za tudju negu i pomoc. Na koju kartu zapravo imaju pravo onu od 1000 din/mesec ili besplatnu?

  10. Velika je sramota da trudnice kao ,,povlašćena“ kategorija plaćaju kartu. Do sada je za njih prevoz bio besplatan.

  11. Sramota da trudnice nemaju pravo na besplatan prevoz! Jao beli, samo uđite dok sam u prevozu, pokazaću vam bus plus koji mi važi do kraja termina, a vi ima da pevate! Ne zamerajte se trudnici u 9. mesecu

  12. Ima li neko objašušta da radi posjetilac koji je u Beogradu samo par dana? Imam SIM karticu druge države, nemam mogućnost da kupim papirnu kartu (nema ih u prodaji). Hvala.

  13. Neka mi poslodavac uplati mesecnu kartu i neka mi posalje sms. Kako misle da nezaposlen da placa kartu, kad nema platu.

  14. Sram vas bilo! sta ce ljudi koji nemaju tel i koji su nezaposleni prezivljavaju kraj skrajem alooo! lopovi!

  15. Mislim da nije potrebno da stariji od 65 godina vade kartice jer u ličnim kartama imate sve od adrese, godine rođenja a imate i sliku, nepotrebno bacanje para za kartice. Jedino ako neko zarađuje na tome.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.