Kiša i radovi usporili saobraćaj 1Foto: Stefana Savić

Zbog radova na glavnim saobraćajnicama i loših vremenskih uslova danas je u Beogradu bio usporen gradski saobraćajni prevoz.

Radovi koji se i dalje odvijaju na Brankovom mostu i Slaviji, kao i rekonstrukcija vodovodne mreže u Kruševačkoj ulici i ulici Gospodara Vučića, promenili su režim rada linija gradskog prevoza i u tom delu Beograda, što je izazvalo dodatnu gužvu. Problema u saobraćaju nije bilo u jutarnjim satima, ali se tokom dana na prevoz na Voždovcu čekalo više od 20 minuta, što je stvaralo dodatnu gužvu na stajalištima, ali i u autobusima, izazivajući negodovanje i nezadovoljstvo putnika. Kiša je napravila problem i sugrađanima na Banovom Brdu, gde se saobraćaj odvijao usporeno Požeškom ulicom.

Uz kolaps na Brankovom mostu, Bulevaru kralja Aleksandra, kod Sajma i u ulici kneza Miloša, u utorak je u Beogradu bilo gužve i na periferiji i u sporednim ulicama. Početni rok za završetak rekonstrukcije na Slaviji je 16. novembar, pa se očekuje da će prohodnost na jednoj od glavnih saobraćajnica u gradu biti uspostavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.