Kolaps u saobraćaju na putu Beograd-Obrenovac

Ostavite komentar


  1. Biće lakše kada se u decembru pusti poludeonica od Jakova do Obrenovca . Tada će biti čepovi do Surčina ili Dobanovaca . Tako biva kada se svako bavi planiranjem izgradnje puteva .

  2. Lepo zamišljeno, trebaju nam autoputevi. Loše organizovano i vremenski sinhronizovano. Svaki dan putujem tom relacijom na posao i s posla, i ono što je posebno interesantno u kolima se vozi jedno ili dvoje, retko više. Pa možda i nismo tako siromašni, kada pored odličnog autobuskog prevoza na toj relaciji mi biramo privatne automobile. Ili smo samo nepromišeljeni i neodgovorni?

  3. Put Obrenovac-Beograd je sigurno najoptereceniji uSrbiji! Putovanje do Ade traje i po dva sata. Građani Obrenovca ništa nisu dobili izgradnjom autoputa ka Surčinu,takve izjave su obična laž!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.