Mali: Nisam se snašao u ulozi političara

Ostavite komentar


  1. Nije nego nisi mogao da sve potplatis da cute! Jos jedan zvakac plasticne kasicice!

  2. U skladu sa Zakonom o stečaju, nad gradom Beogradom se ne može otvoriti stečajni postupak. Ima nas koji radimo svoj posao kako treba gradonačelniče.

  3. Licno bogatstvo je visestruko uvecao baveci se politikom tako da mu to ide na ruku… Nije bas sve crno za Sinisu.

  4. Istorija ce zabeleziti ubedljivo najgoreg gradonacelnika koji je gradjanima rusio kuce. Valjda on treba da dobije otkaz i ode na robiju.

  5. Meni se sve čini da ga AV sklanja sa očiju kako bi postao "čuvar" blaga stečenog davanjem Bg a domaćim tajkunima ogrnutih arapskim pokrivačima! Radno mesto će biti negde na relaciji Abu Dabi-Kajmanska ostrva sa povremenim skokovima na zlatnim pescima u Bugarskoj po najamninu za apartmane!
    A između botovi koji će podizati prašinu kako se ovo nebi videlo!
    E jeste lukavi, da se us….!

  6. Dao je Mali maksimum od sebe da Beograd ima suficit u kasi i uspeo je u tome!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.