Mnogo putnika – malo vozila: Da li je ulazak samo na prednja vrata u beogradskim autobusima fiks ideja ili realna opcija?

Ostavite komentar


  1. Na Krfu se u autobus ulazilo samo na prva vrata,ostala vrata su otvarana tek kada svi uđu na prva.

  2. Ulazak u autobuse samo na prednja vrata savrseno funkcionise u Londonu ( Grad od 9 milliona stanovnika … ).

  3. Gledam komentare i ne verujem. Jedan pominje Krf koji je ko zna koliko puta manji od Bg a drugi London sa ko zna koliko kvalitetnijim vozilima, tačnim redom vožnje i metroom u koji se sigurno ne ulazi samo na prva vrata.

  4. Može, ako, kao, npr. u Istanbulu, na stanicu ulaziš samo sa kartom i kontrola u vozilu nije potrebna.

  5. Jedini način je porez na gradski prevoz. Svi plaćaju porez i svi se voze koliko hoće bez bilo kakvih karata i povlastica.

  6. Potpuno se slazem sa ovom konstatacijom i prosti receno :NEMA šanse ova nenormalna ideja da zaživi ,inace ce doci do stvarnog haosa i kolapsa! Nikako nisam, za!

  7. Kad može u Novom Sadu što ne može i u Beogradu . Zar su Novosađani kulturniji od Beograđana …ili Beograđani nisu pravi Beograđani ….

  8. Ovo su smisljali oni koji se ne voze gradskim prevozom vec ih vozi shofer,a cena karte je za njih mala jer stotkom evra pale tompuse…Pobuna i ne pridrzavanje je svrha otpora!!

  9. Fiks ideja. Ulazak na jedna vrata nemoguće. Šapić bi trebao da s malo provoza autibusom, naročito u špicevima

  10. Ulazak kroz otvore prozora na krovu autobusa bi najefikasnine resio sve probleme beogradskog prevoza.

  11. Kad on bude putovao nek onda uvede ulazim na prednja vrata. Nema pojma kako funkcionise gradski prevoz. Nikad nije usao u njega.

  12. Nema sanse da se shvati tragedija gradskog prevoza ako se vlast vozi kolima.
    Nek predju na buseve, i to kroz prednja vrata, pa da se licno uvere kako to izgleda.

  13. Molim predlagače da se ulazi na prednja vrata, da predlože i da se ukinu službena vozila, jeftinije je, a imaćemo mogućnost, da kao korisnici javnog prevoza da razmenimo utiske sa donosiocima ovakvih predloga.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.