Ispred Doma Narodne skupštine u nedelju u 16 časova održaće se „Red Bull X Fighters Exhibition Tour“ na kome će učestvovati najbolji motoristi iz Australije, Belgije, Švedske i Velike Britanije. Svoje egzibicije pokazaće na motorima posebno adaptiranim za skokove, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Skupštini grada.


– Želeli smo da Beograđanima priredimo doživljaj koji se retko viđa i koji će im i zbog toga biti zanimljiv. Ovakav kros na otvorenom kod nas se održava prvi put i nadam se da će svi uživati u egzibicijama momaka koji dolaze i koji to rade ceo život. Sve će biti maksimalno bezbedno. Želim i da zahvalim svim gradskim komunalnim službama i Upravi saobraćajne policije koji će brinuti da sve prođe u najboljem redu – rekao je Goran Kreclović, član Gradskog veća.

Nastup „Red Bull X Fightersa“ ispred bivše Savezne skupštine deo je njihovog promo-nastupa koji su započeli u Egiptu, a nastavili u Aziji. Događaj u Beogradu je ujedno i početak njihove evropske turneje. Vozači će svojim motorima skakati i do 20 metara udalj, a oko šest uvis. Doskok će se nalaziti na skakaonici napravljenoj od kamiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari