Novi sistem elektronske kontrole i naplate parkiranja u Beogradu od 3. avgusta

Ostavite komentar


  1. Plaćam parking redovno, ali povremeno smetnem s uma, najčešće zato što mi nešto odvuče pažnju. Zašto da se informišem na nekom sajtu, kad i ne znam da nisam platio parking?

  2. Ov orešenje je besmisleno i neustavno.

    Ima mnogo više automibila nego mesta za parkiranje i svaki sistem kažnjavanja je besmislen. Umesto da se pare troše na pravljenje parking mesta, debelog guski (Upravi za parkiranje) se maže rep.

    Drugo, 90% posto ljudi iz unutrašnjosti ne može da parkira nigde u Beogradu i njhova ustavna prava se krše. Svi mi smo vlasnici parking mesta u Beogradu jer to nisu privatna nego javna parkign mesta.

    Treće, javnom raspravom pre uvodjenja naplate su se obavezali da će 30% mesta biti besplatno. To su sada zaboavili

  3. Ok, svi volimo tehnološko unapređenje i olakšavanje svakodnevnih aktivnosti. Ostaje samo pitanje kako može privatna firma da naplaćuje parkiranje na državnoj (gradskoj) imovini? Još gore: da naplaćuje kazne?!

    1. Može, jer nisu privatna firma, već javno komunalno preduzeće u vlasništvu grada. A mudro su preimenovali kazne u dnevne parking karte, pa su i sa te strane pokriveni. E sad, zašto se veći novac ne usmerava na unapređenje parkiranja u gradu i u čijim sve džepovima završava, to su već prava pitanja.

  4. Zaste se u zoni KCS i na Slaviji ne bi uvele cone 9113, treba omoguciti ljudima da plate kartu za vise sati ne samo na tri sata….

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.