Novogodišnji Beogradski Noćni Market 1

Novogodišnji Beogradski Noćni Market u organizaciji, JKP „Gradske pijace“ i Redesign d.o.o., održaće se 23. decembra od 16 do 22 časa na pijaci „Skadarlija“.

Specijalno izdanje Beogradskog noćnog marketa biće u znaku novogodišnjih praznika, uz proizvode kao što su kuvano vino i rakija, čaj, ušećerene jabuke, svilene bombone i raznovrsni dizajnerski proizvodi, idealni kao poklon za predstojeće praznike. Po prvi put, program je pripremljen za najmlađe i najdraže goste. Na platou pijace „Skadarlija“ nalaziće se dečiji kutak sa zanimljivim i bogatim sadržajem.

Na novogodišnjoj manifestaciji predstaviće se preko 100 izlagača iz različitih oblasti: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači „šampioni pijaca“, proizvođači dečijih igračaka, restorani, barovi, proizvođači vina i rakije, prirodne kozmetike, dizajneri i umetnici. Izlagači će se predstaviti na pijačnim tezgama, koje će biti raspoređene po tematskim ulicama.

Izlagači će na licu mesta pripremati svoje specijalitete, a cene hrane i pića biće promotivne kako bi svi posetioci bili u mogućnosti da degustiraju što više proizvoda. U muzičkom delu programa posetioce će zabaviti bend „ZaBeat“ i di-džej.

Na do sada održana tri Beogradska Noćna Marketa, kroz kapije pijaca „Skadarlija“, „Kalenić“ i „Blok 44“, prošlo oko 60.000 ljudi, među kojima je bilo mlađe i starije populacije, roditelja sa malom decom, kao i veliki broj novinara i turista, a program su upotpunili nastupi poznatih bendova, kvarteta i di-džejeva.

Beogradski Noćni Market organizuje se uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari