Opozicija bojkotuje sednicu Skupštine Beograda u skladu sa Sporazumom sa narodom

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe ici na sednice,prvo izbori za skupstinu grada su bili, blago receno, uzas, uslovi takodje, a sam ambijent u skupstini je strava i uzas. U Srbiji, trenutno, nista nije kako treba.

  2. Znaju li ti ljudi šta znači reč poslanik? Da znaju, drugačije bi se ponašali. Izašli su na izbore, osvojili što su osvojili, sad pričaju o uslovima i krađama, a ne rade ono za šta ih je narod delegirao. I sad, poštuju ugovor sa narodom? Sa kojim narodom? Onim koji ih je izabrao? Teško. Ugovor je validan samo ako osvoje vlast, pa onda napišu to što napišu i potpišu blanko ostavke ako ne ispune obećanje. Samo, te blanko ostavke ne smeju da budu kod njih. Ovako, sve liči na zamajavanje jer dok Sergej vodi opoziciju, dok se ne skupe pod pametniju kapu, nema ‘leba za njih. A svojim ponašanjem podršku gube jer svaki incident koji prave im seobija o glavu.

    1. Covece idi konentarisi za “ informer“, tamo ima i sendvica i sokica,a sto se tice protesta i opozicije vass najvise boli budjenje naroda, niko vas se vise ne plasi…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.