Počeli jedanaesti „Letnji Pozorišni dani na Olimpu“ 1Foto:Opština Zvezdara

Na letnjoj pozornici Sportskog centra „Olimp-Zvezdara”, pred nekoliko stotina posetilaca, najviše najmlađih, počeli su jedanaesti„Letnji pozorišni dani na Olimpu“, pod pokroviteljstvom i u organizaciji Gradske opštine Zvezdara i Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“.

Manifestaciju je otvorio Miloš Ignjatović, predsednik Gradske opštine Zvezdara.

Nakon toga, glumica Olivera Viktorović Đurašković je sa najmlađim posetiocima ponovila pravila pozorišnog bon-tona i najavila prvu pozorišnu predstavu na ovogodišnjim „Letnjim pozorišnim danima na Olimpu”- „Ivica i Marica i Mek bakica – “Pan pozorišta” u kojoj su mogli da uživaju svi posetioci.

Osmesi najmlađih posetilaca, ali i njihovih roditelja, baka i deka, nakon predstave govorili su o tome da im se predstava dopala i da će i narednih dana doći u SC „Olimp”.

Letnji pozorišni dani na Olimpu” traju do 31. avgus ta, a sve predstava će biti izvedene u amfiteatru Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, ulica Vjekoslava Kovača 11 (u slučaju kiše, predstave će biti izvedene u Pozorištu „Pan teatar“, Mesna zajednica „Lipov lad“, Bulevar kralja Aleksandra 298, u istom terminu).

Sve predstave počinju u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari