JKP „Infostan” u saradnji sa Jahting klubom „Kej” tradicionalno nagrađuje sva domaćinstva koja redovno izmiruju svoje potrošene obaveze, besplatnim razgledanjem Beograda sa reka.

Korisnici koji na vreme plaćaju račune mogu uz poslednju uplatnicu objedinjene naplate na kojoj je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze” da dobiju vaučer za četiri osobe.

Besplatna krstarenja Dunavom i Savom odvijaju se radnim danima od 18 do 20 časova. Rezervacija besplatnih plovidbi obavlja se dan pre krstarenja pozivom na brojeve telefona 064/8251-120 ili 064/8251-170, saopštavaju iz JKP „Infostan”.

Redovne platiše ostvaruju pravo i na brojne beneficije i popuste na različite sportske, kulturne i druge programe. Auto-moto savez Srbije daje 20 odsto popusta za kupovinu godišnje Osnovne i Super članske kartice, u Ruzveltovoj 18, radnim danima od 8 do 15 sati. Popuste na pozorišne karte redovne platiše mogu da ostvare u Pozorištu na Terazijama, UK „Palilula”, Ateljeu 212 i Dadov-u. Od sportskih sadržaja, popuste su obezbedili Beogradski vaterpolo klub „Crvena zvezda”, Sportsko društvo „Crvena zvezda”, SC „Novi Beograd” za plivalište „11. april” i SRC „Tašmajdan” za bazene. Popust na godišnju člansku kartu daje i Biblioteka grada Beograda.

Svi popusti se ostvaruju sa poslednjim računom „Infostana” na kome je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze”. U saopštenju se kaže da svi korisnici koji koriste popust pri plaćanju računa imaju mogućnost da ukoliko počev od majskog računa u narednih šest meseci plate obaveze sa obračunatim popustom od pet odsto ostvare dodatni jedan odsto popusta, u ukupnom iznosu od šest odsto, pri izdavanju narednih računa. Svi koji u narednih šest meseci budu plaćali račune sa šest odsto popusta ostavruju pravo na dodatni jedan odsto popusta, u ukupnom iznosu od sedam odsto, sve dok izmiruju obaveze do polovine meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari