U zgradi Gradske uprave, u 27. marta, danas počinje javni uvid plana detaljne regulacije dela Borske ulice, od Pere Velimirovića do Crnotravske, sa izveštajem o strateškoj proceni uticaja ovog plana na životnu sredinu.

Javni uvid traje do 4. septembra, radnim danima od 9 do 15 časova. Primedbe mogu da pošalju u pisanom obliku Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, najkasnije do 4. septembra.

Na istom mestu održaće se javna sednica 29. septembra, na kojoj će Komisiji za planove biti obrazlagane primedbe na planirana rešenja. Takođe, od 24. avgusta biće otvoren javni uvid u nacrt plana detaljne regulacije područja između ulica Gospodara Vučića, Vojislava Ilića, Topalovićeve, Križanićeve, Mis Irbijeve (Zage Malivuk), Paje Jovanovića i Milinka Kušića na Zvezdari. Javni uvid će trajati sve do 30. septembra, radnim danima od 9 do 15 časova, u zgradi Gradske uprave, 27. marta 43-45. Primedbe na planirana rešenja mogu da se podnesu u pisanom obliku Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove, koje će obrazložiti pred Komisijom za planove. Primedbe će moći da se obrazlože na javnoj sednici, koja će biti održana 3. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari