Privremena pijaca suvenira sa obeležjima Srbije i Beograda biće otvorena od 1. do 12. jula u okviru Otvorenog tržnog centra u Novom Beogradu. U blizini Univerzitetskog naselja, sportisti, novinari i brojni posetioci Univerzijade, ali i sugrađani, u donjem delu pijace, moći će da kupe autentične domaće suvenire i ponesu uspomenu Beograda.


– Otvaranjem suvenirnice, Gradske pijace žele da tokom Univerzijade daju svoj doprinos promociji Beograda i Srbije. Znamo da su pijace nezaobilazna mesta stranaca, a otvaranjem pijace suvenira u blizini Univerzitetskog sela učinićemo tradicionalne proizvode Srbije lako dostupnim – rekla je Marija Bošnjaković, iz Gradskih pijaca i pozvala sve koji se bave proizvodnjom suvenira da ih izlože, a Beograđane da ovu pijacu posete.

Pijaca suvenira biće mesto gde posetioci na jednom mestu mogu da vide široku ponudu proizvoda domaće radinosti i tako odaberu najbolji poklon. Zainteresovane firme ali i pojedinci, za učešće na pijaci suvenira mogu se još uvek prijaviti u upravnoj zgradi Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari