U Bloku 23. na Novom Beogradu, preko puta „Arene“, u toku je izgradnja ekskluzivnog poslovnog objekta kompanije Verano Group, koji je prvi u ovom delu Evrope sa takozvanim AAA standardom. B23 Office Park prostire se na površini od 53.000 kvadrata i predstavlja savremeno arhitektonsko delo poslovne namene.


Objekat je formiran iz četiri lamele, a poslovni prostori koncipirani su kao slobodni otvoreni prostori pejzažnog uređenja, do kojih se dolazi kroz jedinstvene višeetažne holove sa liftovskim i stepenišnim vertikalama i mostovima. Namena prizemne etaže i galerije je zajednička za ceo poslovni kompleks sa sadržajima kongresnih sala, reprezentativnih holova, kafeterija, lokala, knjižare, banke, prezentacionih i pratećih prostora kao što je fitnes, spa centar, 550 parking mesta i slično.

Moderna estetika i tehnička superiornost poslovnog centra B23 Office Park postaje nova inspiracija arhitektama i korisnicima, postavljajući nove standarde u izgledu i funkcionalnosti objekata poslovne namene ne samo u Beogradu, veću čitavoj jugoistočnoj Evropi. Kako je rečeno na jučerašnjoj konferenciji za štampu, B23 Office Park je VIP ambijent, za društvo najuspešnijih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari