Zbog rekonstrukcije crpne stanice „Bele vode 1B“, od 17 sati do sutra u 1 čas, umanjen pritisak povremeno će osetiti potrošači u bloku ulica između Požeške i Radničke, kao i u Požeškoj, Lješkoj, Kirovljevoj, Visokoj, Zrmanjskoj i okolnim ulicama.


Od 17 sati do ponoći, umanjen pritisak imaće takođe pojedini potrošači, koji će u sredu od ponoći do 20 sati ostati i bez vode, a razlog su hitni radovi na vodovodnoj mreži i zaustavljanje proizvodnog pogona „Bele vode“. Radovi će uticati na potrošače u bloku ulica između Josipa Debeljaka (Braće Vučković), Zdravka Jovanovića, Mate Jerkovića (Belo vrelo) i ulice Crveno barjače, kao i u Janka Mišića, Leposave Vujošević, Radovana Miloševića (Franje Vulča), Pohorskog bataljona (Primaćura Žarka), Krste Sretenovića, Kraljevačkih žrtava, Milana Delića i Milana Šarca.

Umanjen pritisak od 17 sati do sutra u 20 časova osetiće i potrošači u ulicama Starca Milije i Crnojevića vodice, Snežane Hrepernik, Rujice, Milice Srpkinje, Timotijevićevoj, Guslarskoj, Kakanjskoj, Kosmajskih odreda, Dr Milivoja Petrovića i Pilota Ratka Jovanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari