Gradska opština Stari grad i Centar lepih umetnosti Guarnerius, pokrenuli su ciklus humanitarnih koncerata čiji je celokupni prihod namenjen dečijem Svratištu u Krfskoj ulici 7. U akciju se uključila i medijski je podržala RTV B 92, koja svesrdno pomaže rad i štićenike ove ustanove.


Jovan Kolundžija, naš istaknuti violinista i osnivačCentra, uz klavirsku saradnju Nade Kolundžije, otvoriće u utorak, 7. aprila , sa početkom u 20 časova, ciklus dobrotvornih koncerata u Centru lepih umetnosti „Guarnerius“. Opština Stari grad i Guarnerius pozivaju sve socijalno odgovorne pojedince, kompanije i ustanove da kupovinom kompleta karata za ciklus koncerata, po ceni od 5.000 dinara, ili uplatom donacije, pomognu onima kojima je pomoćnajpotrebnija i da prisustvuju vrhunskim umetničkim programima.

Gradska opština Stari grad otvorila je i poseban, namenski račun za uplate i pomoćdečijem Svratištu broj: 840 – 744151843 – 84, model: 97, poziv na broj 44 – 018. Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone Protokola Gradske opštine Stari grad: 011 / 33 00 606 ili 32 21 114. Dečije svratište počelo je sa radom 2008. godine u želji da pruži dnevno utočište deci bez doma, deci koja su ostavljena od svojih najbližih. U Beogradu ih, prema nepotpunim evidencijama, ima najmanje 300 i taj broj raste iz dana u dan, jer mališani bez doma dolaze iz cele Srbije, u nadi da će pronaći bolji život. Često dolaze gladni, bolesni, željni razgovora, podrške i osmeha. Opstaju jer veruju da može i bolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari