Svečano otvorena prva kula Beograda na vodi (FOTO)

Ostavite komentar


    1. Djilas napravo most za svoj mandat , a vi jedva završiste jedno krilo zgrade za 5 godina. Ovo drugo biće završeno za mandata ovog gradonačelnika, valjda. Sad se setih za Univerzijadu ceo kvart napravljen za 4 godine. Bolje se pokrite ušima ni pločnike na ravnu površinu neznate da postavite a kamoli neke složenije poslove da odradite.

  1. Srbija nema nijedan sistem za prečišćavanje otpadnih voda!-Sve odlazi u „netaknutu prirodu i u zdravu (somovsku) hranu!“

  2. Bolje bi bilo da su radnici sa niskim primanjima dobili povoljno stanove, rešili stambeno pitanje a ne što će neki prebogati pored pet stanova kupiti i šesti na ovoj lokaciji čisto prestiža radi

  3. Zasto predsednik nije dosao na useljenje moje zgrade. I tu je drzava ucestvovala tako sto je investitoru prodala zemlju?

  4. ko još radi radi ljubavi. Samo arapi. Pa što onda ne poklanjaju naftu, već je debelo naplaćuju. Ali Baba i 40 razbojnika okupirali Beograd, pa mu izvlače svaki dinar. Tu je i doktor da pomogne da se lakše nađe vena za oticanje para. Ali Babu i sve rabojnike sačekaće Kraljević Marko i ima da ih razbije na buljuke ali drumove neće orati, jer su ih razbojnici odavno preorali u niskom letu vazduplohovom uz pomoć aerodruma.

  5. Evo da se pohvalim i ja sam danas okrecio WC. Zelim ovim putem javno da pozovem predsednika da pregleda radove i otvori isti.

  6. Otkako je izabran za gradonačelnika,Vučićev hirurg nije menjao cipele!-Kupite mu bar nove Piroćanke!

  7. Još jedan dokaz dinamičnog razvoja Beograda. Od mesta neuglednih baraka i smetlišta do totalne promene urbanističkog izgleda ovog dela Beograda.

  8. Da li su ispravne pumpe koje 24 sata dnevno ispumpavaju vodi iz temelja zgrade? Stanatrima podeliti gas maske za slučaj da izađu na terase i pogledaju kako se njihov minuli rad direktno, ekološki na srpski način izliva u reku ispred zgrade.

  9. Zju šta je botova bezubnjaka. Sendvič party na Dana’s ovom portalu.

  10. Лудило, председник државе, музика, гости и гошћење, разбацивање парама, све због завршетка обичне зграде с 150 станова после 3 године и много кашњења, и два пожара због слабог квалитета фасаде, без канализације, с правне стране сумњиво све до коске.

  11. Ovo je kao neka Antalija , Kušadasi i slično.. Ovo veze sa Beogradom nema…

    Zbog ovog hira i kriminala trpi sve. Ulice se ne održavaju, grad sve puniji smeća, GSP se raspada , nema novca za važne infrastrukturne projekte.. Građani Beograda će godinama trpeti posledice ove kaubojštine i otimanja države…

  12. Zasto je useljenje u jednu obicnu zgradu uopste vest,a koliko smo jadni kad i drzavni vrh prisustvuje?

  13. Da li je projektom predviđena i izgradnja crkve, kao što će je dobiti stanari naselja Stepa Stepanović, hteli oni to ili ne? Možda će braća Arapi iz čiste ljubavi prema nama da odreše kesu, ako ne oni, možda se računa na velikog ktitora Tomu od Bajčetine?

  14. Hajde da pokusamo da budemo objektivni. Nesto se izgradilo. Da li je protivno propisima i zakonima ? da li je do kraja dovrseno? Da li je , kako javlja Politika useljena dva stanara ili kao sto javlja Radio beograd 300, zaista ne znam. kako da znam kad ne mogu da proverim a mediji teraju svoju pricu. U normalnoj situaciji svaki gradjanin bi trebao da bude zadovoljan napretkom. Ali kako kad narod ne veruje vucicu i ne podnposi ni njega ni sve do jednog zvanicnika koji se pojavio tamo. Fotogrtafije su snimane selektivno i uglavnom iz zablje perspektive. Zasto? To su razlozi za negativne komentare. Ti sto je nepoverenje i zlovolja gradjana Srbije prema aktuelnoj vlasti dostigla nivo nepodnosljivosti. Pokusao sam da ucinim skracenu objektivnu analizu koja objasnjava animozitet prema ovom dogadjaju i ovoj vesti. Zahvaljujem na razumevanju i prostoru.

  15. Зграда јесте отворена, али НИЈЕ завршена и усељена. И оном чови из Аустралије коме су дали кључеве да погледа, тражили су их натраг. Има ту још посла, а пре свега да се уради канализација. О запаљивој фасади би требало да се огласи онај ко издаје употребну дозволу.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.