SZS napustio sednicu zbog polemike o Veselinoviću

Odbornici Saveza za Srbiju napustili sednicu Skupštine Beograda posle zahteva za ostavkom Željka Veselinovića

Ostavite komentar


  1. I treba o silovanju, ne treba da se zaboravi bolesna izjava Veselinovica, sramna… Zamislite sta bi savez rekao da je takvu izjavu neko dao iz SNS-a za njihovog nekog clana?

  2. Sve je po protokolu braće. Slažem se da opozicija treba da ublaži tonove kada se govori o ličnosti, ali gde je tu čeveni „magarac“ ( rekao sam za sebe), kada je vređao Jeremićevu suprugu, ili „seljak “ Rističević. Ko će njih da osudi ili ih je Bog osudio i oduzeo im pamet, pa im je život veseliji.

  3. Komentar Veselinovica je primitivan bas kao i svpojevremeno Gasicev.
    Komentar Vjerice Radete je neljudski i odvratan sto Maja Gojkovic nije tako tako rekla za njega vec za komentar Veselinovica.Sa njom sedi u skupstini bez komentara. Svojevremene pretnje SNS „obucara i mesara“ coveku u restoranu da ce mu obuci betonske cipele i iscupati grkljan nisu nikog u SNS-u uzbudile!

  4. ovaj veselinovic nije spomenuo silovanje, a to mu se stavlja na teret. gasic za pusenje i klecanje gospodjica novinarki postao sef bia. mozda vucic misli i veselinovica da postavi na celo neke agencije.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.