Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala za grad Beograd i GO Obrenovac, organizuju sajam zapošljavanja u petak od 10 do 14 sati, u SKC Obrenovac, Kralja Aleksandra 5.


Na sajmu će učestvovati 26 poslodavca koji će nezaposlenima ponuditi više od 200 radnih mesta za različite profile zanimanja ( pravnici, lekari, stomatolozi, farmaceutski tehničari, medicinske i pedijatrijske sestre, negovateljice, građevinski radnici, zavarivači, stolari, elektro, mašinski i drvnoprerađivački tehničari, prodavci, radnici tekstilne i ugostiteljske struke, kuvari, konobari, radnici obezbeđenja…)

Na štandu Filijale za grad Beograd, učesnici sajma moći će da se informišu o uslugama i programima NSZ, a nezaposleni će dobiti stručne savete, kao i pomoć u pisanju radne biografije.

Na sajmovima zapošljavanja NSZ, u direktom kontaktu sa poslodavcima, svaki šesti nezaposleni dođe do posla. Sajam u Obrenovcu je sedmi sajam zapošljavanja koji od početka godine, u saradnji sa gradskim opštinama, organizuje Filijala za grad Beograd NSZ. Posle obrenovačkog sajma, nezaposleni posao mogu potražiti već 5. novembra na sajmu zapošljavanja u Domu sindikata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari