Ulice 27. marta i Starine Novaka od jutros pod vodom, sanacija do ponoći (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Tako biva kad se mnogo stvari zapocnu u isto vreme
    i nijedna ne zavrsi. Ali ovde je u pitanju zivot gradjana i opstanak grada, koji su mnoge generacije pre ovih busibozuka i stetocina gradile. Najbolje bi bilo dati im neku siroku poljanu negde u Srbiji, pa nek tamo vezbaju postavljanje kocki, asfalta, betoniranja svega i svacega.

    Postovanje Redakciji Danasa

    1. veciti „zamenik“ je i dosao u Beograd iz kraja gde je po okolini mogao „da vezba“, ali je to slabo radio, morao je da se uvlaci svakom ko je dosao na vlast, preletanje je tezak posao, a tek pljuvanje bivsih idola tek…

  2. Jos jedna mini hidro-elektrana,ovoga puta u tzv. Prestonici…?!
    Do ponoci,savetujemo gradjane da se kupaju u koritu…! Za pice koristite,alternativne izvore vode…!

  3. odmah da se mobilni spomenik vesicu postavi u 27. mart – nedaleko od ovog velicanstvenog gejzira – to vise nije fontana nego nesto mnogo vece

  4. Šta reći,a ne zaplakati…Jadan moj kraj Beograda….Nisu,kao,oni porušili,jok,nemamo mi veze sa tim!
    Nego šta bi?
    Bi bahato neznanje i alavost,eto šta bi!

  5. Samo sistemacki pregled fukcionera Beograda.
    To je jedini način da se ustanovi o čemu se radi.

  6. Ulica kraljice Marije lici na apokalipsu od 15.juna. sve je raskopano, cevi na sve strane, u trotoaru rupe iz kojih viri armatura, ulica nema automobilski prilaz vec 3 meseca, ni za vatrogasce. Mi stanari mesecima pisemo po portalima da je nas zivot pretvoren u pakao. Nije uopste cudo da su napravili ovakvi havariju. Da li neko moze da zastiti nas stanare od ovog ludila?

  7. Šabac se solidariše sa ogorčenim Beograđanima.Alo, Beograđani, dok Vesić ne obavi sve što je naumio u devastaciji Beograda, svi ste dobrodošli u Šabac.

  8. Ovo je sve planirano. Nova turisticka atrakcija zvana Aqua Grad. Jedini u svetu, hvala Vesicu na domisljatosti.

  9. GSP namerava da , umesto autobusa za javni gradski prevoz , kupuju … PODMORNICE sto uopste nije losa ideja , sa obzirom na ucestalost poplava , a i od ove sekte se moze svasta ocekivati… .uz pomoc ( i proviziju ) … pogodite koga … ? ..bravo … pogodili ste… najboljeg trgovca oruzjem i ratnim sredstvima …

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.