Vesić: Još 2.500 ležajeva u Areni, Hali sportova i hali „Pionir“

Ostavite komentar


  1. Kad pustate vesti sa Srpskog Cernobilja, upozorite citaoce da citaju tekst na vlastitu zdravstvenu odgovornost. Molio bih najiskrenije.

  2. Mene već hvata strah od ovakvih vesti da nas oni ne zaraze namerno da bi popunili njihove kapacitete.

  3. Ovaj čovek je totalna dileja koja se pogubila i ne zna da kaže nova imena tih hala kojima je on promenio ime!

  4. Cenim neke mere koje preduzima vlast. Ali preterivanja ima previše. Na sajmu ima pedesetak pacijenata (3000 mesta) a uredjuju se ostale hale po Beogradu i Srbiji, čemu? Zastrašivanje stanovništva postaje sistemski smišljeno. Objektivno informisanje je sporadično i kontrolisano. A o histeriji prema gradjanima koji izadju da prošetaju sa detetom ili suprugom, da i ne govorim.

  5. Sta ovog coveka vise pustate na vesti.bojkotujte ga.ja ga mrzim od kad je uništio crvenu zvezdu

  6. Pustiti ovu spodobu da se obraca gradjanima u ovim teskim trenutcima je dodatno ponizenje. koje gradjanima nije potrebno. Dali je njima uopste stalo da gradjani slede upustva.
    Ne saljite ludake i lazljivce da daju bilo kakva upustva.

  7. Vesiću, ‘ajte i ti i ostala politička garnitura da ohrabrite ljude, ap po Sajmu i ostlaim ti mhalama da vi provedete narednih nedelju dana, pokrivajte se vojničkim ćebićima i jedite hranu iz konzverve.

  8. Svi koji su bili u vojsci znaju da ona vojna cebad nikad nisu oprana… Istresali smo ih samo jednom nedeljno i bilo ih je nemoguce u potpunosti otresti od prasine..
    u vojsci su uvek cebici bili oblozeni belim carsavima i plahtama bas zbog svoje prljavstine…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.