Vesić: Nije 830.000 nego 50.000 evra za vatromet

Nakon usvojenog budžeta za narednu godinu, najviše polemike u javnosti oko cene vatrometa

Ostavite komentar


  1. Vesiću, kamo snimci sa nadzornih kamera u Tašmajdanu na kojima se vide huligani kako uništavaju zlatne prstenove? Nešto ih ne videsmo, a da ih ima, ne sumnjam da bi ih puštao dan i noć na Studiju B. Ili je i to bila laž za jedan dan?

  2. Nacrtom budžeta je definisano:

    „У оквиру апропријације 424 – Специјализоване услуге, планирано је
    99,2 милиона динара, а средства су намењена за услугу испаљивања ватромета на више локација у граду Београду на отвореном простору са сценско визуелним ефектима за пратећом пиротехничком опремом, а приликом организовања различитих догађаја и манифестација у организацији града Београда и Секретаријата, као и за ангажовање јавних комуналних предузећа чији је оснивач град Београд за потребе организације и координације догађаја и манифестација од значаја за град Београд, затим за потребе спровођења поступка јавне набавке и средства за израду апликације за „паметне уређаје“ – телефоне, таблете и сл., а која име за циљ подизање еколошке свести за пријављивање неуређених
    површина“

    Ja kao neko ko ne podržava vlast sam ovom izjavom „opozicije“ o visini naknade za vatromet prevaren, tako da imajte u vidu da nije sve što pročitate tačno. Gornji citat preuzet sa sajta grada Beograda.

    1. Pa nismo prevareni – lepo pise 99 miliona za vatromet i jos neke nespojive akcije (vatromet, ciscenje, aplikacije za ekologiju). U prevodu 99 miliona je odredjeno za SVASTA, a mozda i za NISTA. E pa tako se budzet ne pise.

  3. Koliko je bolesne dece za ovih 50.000 eura moglo biti izlečeno?
    Decu lečino SMS-om, a onda ih uveseljavamo vatrometom.
    Baš lepo!

  4. A kako ovaj tr*l zna šta je pričao Bane Trifunović? Oni su, kanda, više zainteresovani za proteste i od samih učesnika?

  5. Vesić, kao faktički gradonačelnik (onu ljigu od lekara ne želim više da spominjem), je glavni glasnogovornik i organizator beogradskog ogranka mafije, SNS koalicije, koja vlada i Srbijom. Nepregledan je spisak lažnih, ili u najmanju ruku, nepotrebnih nabavki, počevši od novogodišnje rasvete (koja je podrazumevala besomučno trošenje našeg novca na razne gluposti u toku više meseci), budući jarboli, buduća gondola, buduće raznorazne šarene laže … Kraja nema pljačkanju i zloupotrebama. Kada izgube vlast želim im dugogodišnji smeštaj u zatvorima širom Srbije, o našem trošku.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.