Vesić: Saobraćaj u centru Beograda biće pušten do 1. septembra

Ostavite komentar


  1. Neverovatno koliki je ovaj čovek mentalni bogalj, kad ne ne rešava pitanje vodovoda i kanalizacije u centru Beograda, da ne govorimo o prigradsim naseljima takođe gradsim opštinama. , već fantazira o spomenicima i fontanama. Da ne spominjem šta uradiše sa Resavskom ulicom od Nemanjine do Višegradske suziše je za 150 cm -kažu zbog parking mesta, a tuda danju i noću žure vozila hitne pomoći iz cele Srbije dovozeći u Klinički centar povređene i bolesne. Koliko će ljudi zbog ovog ludila da ode Bogu na istinu zbog haosa u saobraćaju oko Kliničkog centra. Ma lepo je naš predsednik kazao za takve rabote „mora da su to uradili kompletni idioti“.

  2. Gospodo draga, nisam znao da ste fanovi zamenika gradonačelnika. Izvinite ako sam vam uvredio vašu moralnu gromadu Vesića. Više Vam neću pisati a polako ću se navikavati da Vas više i ne čitam. Ostajte mi zdravi i napredni.

  3. Uređenje Beograda?!! Uništavanje kulturno-istorijskog jezgra grada, uništavanje duše Beograda, eto to je Vesićevo uređenje grada!

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.