Vesić: Sledeće godine počinje izgradnja stanova za zaposlene u Skupštini grada

Ostavite komentar


  1. Nije pitanje samo za ovu vlast, ali gde ste procerdali desetine hiljada otetih stanova, stotine stanova za raseljavanje zasticenih zakupaca? Pa da treba jos i da im gradjani grade stanove a imaju plate ionako velike. Komunizam na sceni od 1944. Do danas!

  2. Prvo megatrendovce zaposlimo preko veze sada i stanove da im damo van ekonomskih normi. Ovu zemlju i treba da napuste svi oni koji realno rade i nešto proizvode.

  3. Zbog cega novac od gradjanskih taksi ide u izgradnju stanova za gradjanske birokrate a ne za obicne gradjane?

    Pa sta cemo, Korleone, sa gradjanima koji su recimo pod nekom vrstom razvojnog spektra? Autisticni, zaostali, ne funkcionalni?

    Koliko vidim samo spektar birokratije dobija povlascene cene. Stan u Beogradu 600-650 po kvadratu? Da li to mozemo da ponudimo i porodicama koje imaju decu pod spektrom, oni bas imaju izdataka u zivotu i preko im je potrebna pomoc?

    Da se razumemo, da je ovo dobro sredjena drzava koja funkcionise i briljira proizvodnjom i uspesima, i da je sve sredjeno: zdravstvo, putevi, sloboda… onda prijatelju nema problema. U Finskoj nema beskucnika, drzava je sagradila stanove za njih i jeftinije im je bilo nego da placaju zdravstvo za njih. ALI, ti to prijatelju nisi uradio, u svari nista od toga…a trazis jeftine stanove…Ti si ustvari unazadio Beograd, razneo ga, i jos trazis nagrade za nevidjeno los posao. Razumes???

    Da li birokrate vrede vise nego gradjani, hm?

  4. Počnite da gradite stanove za medicinske sestre i IT programere a ne za SNS članove,ako želite napredak države Srbije.

  5. Sandra Pantelic pravi Rang listu isto kao za mesta pomocnik i nacelnik. Ko platiti klati.

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 10

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.