Vesić: SNS želi da raspravi da li je Veselinoviću mesto u Skupštini Beograda

Ostavite komentar


  1. Napustanje sednice je samo jos jedna filmska prica Dragana Djilas i njegove opozicije koja nema argumente. Nedolazak Veselinovic pravda kako se navodno razboleo, jer nije u stanju da saslusa sta o njegovom prostackom ponasanju prema Ani Brnabic misle odbornici.

  2. Tako je jedino ispravno i treba nastojati da se lice koje obavlja javnu funkciju(u ovom slučaju odbornik) a poziva na silovanje i zlostavljanje premijerke najprimitivnijim rečnikom i uličarskim ponašanjem razreši sa funkcije i izbaci iz skupštine Beograda jer mu nije mesto na javnoj funkciji nego u rijalitiju

  3. Ljudi moji daj da se rešimo ovakve vrste prostakluka, bez obzira ko je koja stranka. Zar ovakvi ili slični treba da nas predstavljaju svetu.

  4. Prostakluku nije mesto nigde, a pogotovo u jednoj instituciji kao što je Skupština.

  5. Opozicija se sluzi vredjanjem,nasiljem nad zenama,jer od njih se nista drugo i ne moze ocekivati.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.