Vesić: Trg Republike će biti završen do 1. novembra

Ostavite komentar


  1. Poravnavanje trga traje više od jedne godine i još nije gotov. Vesić ponavljao razrede u školi više puta. Za ovo vreme koliko je poravnavsnje trga trajalo, kinezi bi napravili pet aerodroma za sletanje najvećih aviona…

  2. I Vesiću bi bilo bolje da je priznao da je uhvaćen u krađi i ugrađivanju i da se lepo izvinio zbog toga nego što nas sad ubeđuje da su svi drugi krivi a on je svetac i žrtva. Ovako ćemo morati da ga najurimo ali tako da mu ni batinaši sa splavova ne mogu pomoći.

  3. Ako se biciklisticka staza pravi tako sto se izvuku dve crvene linije po bilo kakvoj podlozi, onda se i.metro moze napraviti ako se na autobuska stajalista stavi slovo M.

  4. I laiku za ove poslove je jasno da ćete uskoro ponovo da uklanjate te betonske kocke jer ste izbušili beton ispod kao švajcarski sir ( „da bi oticala voda“ jer ste „zaboravili da uradite drenažu ). Samo ste zaboravili da voda koja tuda bude oticala će zimi lediti, beton će pucati i zbog toga će kocke izgubiti podlogu i ulegnuti. E tada će nastati još veći haos, jer ćete morati sve iz početka. Jedina nam je nada da će vas „demokratski“ Zapad do tada skloniti sa vlasti i postaviti one koji će malo manje krasti i poštovati barem gradjevinsku struku.

  5. Jedan od mladih lalvova srpske proze se oglasio sentimentalnim glasom i moleći beograđane da mu oproste na sve gluposti i lopovluk koji je do sada radio. Ha ha 1. april. Pa kod naprednjaka je svaki dan 1. april a građanima crni petak.

  6. Nesposobnjaković, isto je bilo sa Ruzveltovom , Slavijom, makni se i sjaši lupežu, Beograđani su siti tvojih prevara. Autobusi sve sami krševi i jako malo ih ima , deca ne mogu na vreme da dođu do škola jer se smanjio broj polazaka. Živimo kao u Južnoj Koreji. Ljudi se samoorganizuju voze trotinete zbog očajnog prevoza a on razmišlja kako da ih dodatno oporezuje i još će da traži tehnički pregled. Ludilooo od srbistaana!.

  7. Kao što je Karađorđeva „završena“ 1. septembra (svratite i pogledajte), ili 27. marta…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.